Gå på opera i Paris

Gå på opera i Paris2020-08-28T11:48:49+00:00

Paris är en härlig stad för den som gillar opera och dans. Man kan vara säker på att de bästa sångarna och de mest spännande compagnierna förr eller senare kommer till Paris. Här finns de stora scenerna, den entusiastiska publiken och den parisiska atmosfären.

Paris två mest kända scener är Garnieroperan och Bastilleoperan. Men det går också att hitta härliga uppsättningar på anrika Opéra Comique och nyskapande Athenée. Och i Versailles, en kort tågresa bort, finns ett bättre operautbud än man kan ana, bl a på den berömda 1600-talsoperan. Och på nätet kan man botanisera bland dans och opera på Parisoperans 3:e scen.

… och här är Paris största operahus

2019-01-24T14:27:18+00:00

OPÉRA COMIQUE – Tredje gången gillt

Opéra-Comique är en av Frankrikes äldsta teaterinstitutioner, tillsammans med Parisoperan och Comédie Française. Den kallas också Salle Favart efter en författare, librettist och [...]

Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du cookies. Läs mer

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng