PETIT BAIN – Cross over på Seine

PETIT BAIN – Cross over på Seine2018-11-15T13:17:57+00:00

Projektbeskrivning

Petit Bain är något väldigt ovanligt, skriver man på sin hemsida: ”Arkitektkollektivet Encore Hereux (Fortfarande Lyckliga) hade en idé om en annorlunda plats med perfekt utsikt över Seine. Det blev Petit Bain, en konsertlokal, men inte bara det. En restaurang, men ändå något mer. Petit Bain är en plats där man kan lyssna, se, dansa, lära, mötas. Man ville visa att det är möjligt med en festlig plats på ett annorlunda sätt.”

Petit Bain är byggd i tre plan. Längst ner finns en konsertsal för musik och dans, längst upp en öppen trädgård med servering och i mitten en plats för bar och mat . Musikprogrammet omfattar pop, rock, elektro och flera andra musikstilar.

Petit Bain har också ett socialt tema. Man ger konserter två gånger i månaden i samarbete med Emmaus Solidarité, en välgörenhetsorganisation som arbetar för hemlösa tillsammans med staden Paris.

Film

7 Port de la Gare (13:e)

Länk till Petit Bain (franska)

Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du cookies. Läs mer

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng