DUC DES LOMBARDS – Här vill alla spela

DUC DES LOMBARDS – Här vill alla spela2018-12-04T09:23:23+00:00

Projektbeskrivning

Duc des Lombards är en världsreferens på jazzscenen. Många internationella artister vill få en möjlighet att spela i denna klubb i hjärtat av Paris. Allt enligt officiell information från Paris.

På Duc des Lombards ges två föreställningar per kväll, en klockan 20 och en klockan 22. När du bokar på nätet kan du också beställa mat och vin eller ett glas champagne. Mellan föreställningarna kan du köpa cocktails och smårätter i den lilla baren.

Efter midnatt på fredagar och lördagar kan du lyssna på jam sessions gratis.

Om musiken

Så här säger jazzpianisten Florian Pellisier i The Guardian:

”Precis som Ronnie Scotts i London eller Village Vanguard i New York, drömmer unga jazzkatter om att spela här – det är därför showerna och energin alltid är så intensiva. Konstnärer i världsklass som Ahmad Jamal och Kenny Barron spelar här. För mig är klubbens ljudsystem det bästa i stan. Renoveringen är verkligen stilren – lite annorlunda än den ursprungliga tidiga 80-talsinkarnationen som inrökt jazz joint. Mat och dryck är alltid bra…”

42 Rue des Lombards (1:a)

Länk til Duc des Lombards

Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du cookies. Läs mer

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng